Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Ποιοι ΕίμαστεΗ  εταιρία ιδρύθηκε απο την Ιωάννα Ζαχαριάδου στις αρχές της δεκαετίας του 50. Αν και ήταν δύσκολοι καιροί για μία γυναίκα να ξεκινήσει μια επιχειρηματική δραστηριότητα, κατάφερε να γίνει μία σημαντική παρουσία στο χώρο των εργαλείων βαφής.

Τα χρόνια πέρασαν και την Ιωάννα διαδέχτηκαν οι κόρες της Μαρία και Αλεξάνδρα που ούτως ή άλλως απο μικρές είχαν μυηθεί στα μυστικά της δραστηριότητας αυτής έχοντας περάσει από όλα τα στάδια της επιχείρησης.

Όπως ήταν φυσικό οι νέοι άνθρωποι έφεραν και νέες ιδέες και συστήματα στην επιχείρηση προσαρμόζοντάς την στις απαιτήσεις της νέας εποχής.
Image
Image
Ήδη απο την δεκαετία του 90 προχωρούν στον εκσυγχρονισμό της βιοτεχνίας, με αγορά αυτόματων μηχανημάτων νέας τεχνολογίας, μηχανοργάνωση και αναμόρφωση του δικτύου πωλήσεων, αλλάζοντας και την έδρα της εταιρίας μετακομίζοντας σε σε ένα μεγάλο χώρο στο Περιστέρι όπου επεκτείνουν τη δραστηριότητα τους και σε εμπορία συναφών ειδών.
Από τότε η άνοδος της εταιρίας είναι σχεδόν κάθετη και γίνεται από τους σημαντικότερους παράγοντες του χώρου.
Το 2001 εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας κατά ISO9001:2000, πιστοποιημένο από την TUV HELLAS πιστοποιόντας την σταθερή ποιότητα και προδιαγραφές των προϊόντων της.
Το πιο σημαντικό βήμα όμως έγινε το 2007 με την αγορά γής στο ΒΙΟ ΠΑ Άνω Λιοσίων και την άμεση ανέγερση ιδιόκτητου κτηρίου. Το εν λόγω κτήριο  εξ' αρχής σχεδιάστηκε με γνώμονα τις ανάγκες μίας βιοτεχνίας εργαλείων βαφής με προοπτική για ανάπτυξή και επέκταση σε τομείς συναφείς με την υπάρχουσα δραστηριότητα.

Διεθνής ΔραστηριότηταΟ σχεδιασμός ήταν απόλυτα επιτυχής βασιζόμενος στην μεγάλη πείρα των ιδιοκτητών της εταιρίας και στην βοήθεια ειδικών συμβούλων.

Μεγάλοι, σύγχρονοι αποθηκευτικοί χώροι, εξελιγμένη μηχανογράφηση, συνεργασίες με τεχνοκράτες και βελτίωση του δικτύου πωλήσεων και της εξυπηρέτησης των πελατών είναι μερικά από τα επακόλουθα αυτής της κίνησης.

Μετά από τα παραπάνω, η ΖΙΤΑ έκανε το μεγάλο άλμα ξεφεύγοντας από τα μέχρι τότε δεδομένα του χώρου εξελισσόμενη σε μία σύγχρονη ανερχόμενη επιχείρηση ικανή να απαντήσει σε όλες τις προκλήσεις των ημερών μας.

Η διοίκηση της εταιρείας συνεχώς ερευνούν την αγορά και υιοθετούν κάθε καινοτομία που εμφανίζεται παγκοσμίως εφόσον αυτή βοηθά την ανάπτυξη της εταιρείας και την εξυπηρέτηση των πελατών της.
Image

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η  εταιρία ιδρύθηκε από την Ιωάννα Ζαχαριάδου στις αρχές της δεκαετίας του 50. και κατάφερε να γίνει μία σημαντική παρουσία στο χώρο των εργαλείων βαφής.

ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ

43η οδός ΒΙΟΠΑ
133 44 - Άνω Λιόσια | Αθήνα
Τηλ. : +30.2105773603-4
Fax  : +30.2105773601
Email : zita@zitabrush.gr

 

 

NEWSLETTER

Μείνετε ενημερωμένοι με το ενημερωτικό δελτίο μας. Εγγραφείτε.!